18 - 06 - 2019

2019.06.18 - VACATURE - Productmanager RAMACLocatie

Ambulante functie

 

Omschrijving
Kun jij jouw technisch inzicht vertalen naar de wensen van de klant? Wil je werken met het innovatieve product RAMAC, hèt duurzame alternatief voor betonmortel? Dan nodigen we je uit te solliciteren op de functie van:

 

Product Manager RAMAC
In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de RAMAC-projectplannen in overleg met de licentienemers. Je bewaakt dat de uitvoering conform de voorschriften gebeurt, en zorgt voor de administratieve verplichtingen. Daarnaast bij je aanspreekpunt voor de licentienemers en de toeleveranciers, en zorg je voor toegankelijke voorlichting aan (potentiële) opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van het merk RAMAC.


Wat ga je doen?

- Project-/marktvraag vertalen naar project in overleg met de licentienemer

- Relatiebeheer met licentienemers en aannemers

- Uitbouwen van het netwerk van (potentiële) opdrachtgevers

- Het opstellen en uitvoeren van projectplan in overleg met licentienemers

- Bewaken dat uitvoering conform voorschriften gebeurt

- Projectafstemming met uitvoerende partijen, zoals o.a. aannemers

- Vastleggen productiegegevens en metingen

- Uitvoeren van metingen op de werken

- Project vastleggen en monitoren

- Bijdragen bij en verzorgen van voorlichting bij (potentiële) opdrachtgevers

 

Gewenst profiel:

-        Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond op het gebied van Bouwkunde, Procestechniek of Milieutechnologie. Dit heb je aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring in een productieomgeving;

-        Je hebt affiniteit met bouw en vindt net als wij dat het tijd is voor een duurzaam alternatief;

-        Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet prioriteiten te stellen.

-        Analytisch vermogen, organisatietalent en probleemoplossend vermogen typeren jou als professional. En je bent gewend zelfstandig te werken en op de juiste momenten terug te koppelen.

 

Wie zijn wij?

SQAPE BV is een joint venture van Cementbouw en Mineralz. SQAPE richt zich op de ontwikkeling van geopolymeer technologie. Dit is een technologie waarmee hoogwaardige secundaire mineralen door activering worden omgezet in stabiele bouwmaterialen. Deze bouwmaterialen hebben een zeer positieve CO2 footprint en dragen hierdoor bij aan de reductie van de opwarming van de aarde. SQAPE brengt de technologie via licenties op de markt. Een toepassing van de technologie wordt op de markt gebracht onder de naam RAMAC. Deze ready mixed toepassing zal de komende jaren breed worden toegepast in de publieke en particuliere markt

 

Wat bieden wij?

Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat we je een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden in een startende organisatie die volop in beweging is. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.

Heb jij zin om deze mooie uitdaging aan te gaan?

Reageer dan direct door je CV en motivatie te sturen naar: Laura.Maranus@mineralz.com Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Laura Maranus, SR HR Business Partner, via +31 6 53 46 85 69. Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in dit geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.