SQAPE technologie

Duurzaam alternatief voor cementgebonden beton

SQAPE technologie

Wie op zoek is naar een duurzame en hoogwaardige kwaliteit beton moet zeker kennismaken met de SQAPE-technologie. Hiermee is het mogelijk om een duurzaam alternatief voor cementgebonden beton te produceren.

Onze unieke technologie zorgt ervoor dat het binden van beton met cement wordt vervangen door een productiemethode met minerale reststoffen, alkaliën én onze gepatenteerde additieven.

De toepassing van deze SQAPE-technologie vermindert bovendien de CO2-uitstoot met 80%. De producten die dankzij deze werkwijze uit de fabriek komen, bezitten dan ook een uiterst lage MKI-waarde.

Innovatief

Het zijn onze gepatenteerde additieven die samen met minerale reststoffen en alkaliën ervoor zorgen dat het produceren van geopolymeerbeton erg goed te beheersen is. Deze nieuwe vorm van het binden van beton levert hoogwaardige producten op en is erg duurzaam. Ontdek veel meer over de innovatieve SQAPE-technologie op deze pagina.

Technische eigenschappen

De technische eigenschappen van producten die met de SQAPE-technologie worden geproduceerd leveren een forse reeks van fysieke voordelen op. Zo zorgen de excellente bindingseigenschappen van de SQAPE-technologie onder andere voor een hoge buig- en treksterkte.

Lees verder op de pagina Technische eigenschappen

Toepassingen in de praktijk

Al vanaf het begin hebben vooraanstaande producenten de SQAPE-technologie omarmt. In tal van producten en toepassingen heeft ons systeem zich al bewezen.

Lees verder op de pagina Toepassingen in de praktijk

Productie, verwerking & veiligheid

Door gebruik te maken van bestaande productieprocessen, ook bij licentienemers, levert de SQAPE-technologie producten die vergelijkbaar zijn met standaard beton, maar wel met veel betere technische eigenschappen.

Lees verder op de pagina Productie en veiligheid

Specificaties, certificaten

Welke exacte specificaties zijn er bekend van de SQAPE-technologie? En zijn ook de standaard certificaten aanwezig voor een adequate toepassing van SQAPE?

Lees verder op de pagina Specificaties en certificaten