SQAPE heeft een licentieovereenkomst getekend met Struyk Verwo Infra. Na een eerdere licentie met V.d.Bosch Beton heeft ook Struyk Verwo Infra het vertrouwen om met de  geopolymeer techniek te gaan werken.

De zijn verkrijgbaar onder de naam Cero cementvrij beton. De MKI (milieu kosten indicator) worden hiermee gehalveerd ten opzichte van cement gebonden producten. Een grote stap voorwaarts op het gebied van duurzaamheid.

Voorwaarde voor Struyk Verwo Infra is dat betonafval aan het eind van de levensduur opnieuw kan worden gebruikt als betongranulaat in nieuw beton. Alvorens met de geopolymeertechnologie te starten, is deze onderzocht door SGS Intron. Deze bevestigen dat geopolymeer ook op dit vlak dezelfde eigenschappen heeft als traditionele beton. Granulaat van geopolymeer kan in het tweede leven zowel gebruikt worden in de productie van geopolymeer als in traditioneel beton.

De productielocatie in Tiel beschikt over een moderne installatie voor de productie van geopolymeerbeton. Diverse steenformaten en standaard tegels (met dikte van 6 cm of hoger) zijn leverbaar in CERO cementvrij beton. Deze CERO-producten bestaan altijd uit onderbeton en een deklaag. De onderbeton wordt geproduceerd op basis van geopolymeerbeton. De deklaag blijft esthetisch onaangepast.